top of page

Huidverzorging

 

Bij Be-Unique wordt de huid niet alleen verzorgd, maar ook aantoonbaar verbeterd. We houden de huid langer mooi op een natuurlijke manier en bieden dus een alternatief voor het mes of de naald. We zijn constant met ons vak bezig en volgen de nieuwste ontwikkelingen op beautygebied op de voet.

Langzaam begint de huidveroudering. U ziet de eerste tekenen van huidveroudering vaak rondom de ogen  en in de hals. De aanmaak van het collageen bindweefsel en de elastine vezels neemt af en de huid verliest haar stevigheid. Zo worden droogte lijntjes, rimpels, pigmentvlekken, contourverlies zichtbaar. Begin daarom tijdig met een goede verzorging, want voorkomen is beter dan genezen. Huidverzorging begint bij een goed advies over de thuisproducten.

 

Wil je meer weten over huidverzorging? Kom dan vrijblijvend langs zodat we samen het beste behandelplan voor je kunnen samenstellen.

Acne

Acne

 

Als je spreekt over acne heb je het over meer dan een paar pukkeltjes of puistjes. Acne is een vervelende huidaandoening die bestaat uit mee-eters, puistjes, rode bultjes en/of onderhuidse ontstekingen. Je kunt er veel last van hebben en het kan je zelfs belemmeren in je dagelijkse leven. Gelukkig zijn er goede en effectieve manieren om acne te behandelen.

Wat is acne?
 

Acne komt voor op de plekken waar veel talgklieren zitten, denk aan je gezicht, op de borst, rug, nek en schouders.
Acne komt het meest voor tussen 12 en 24 jaar, maar ook volwassenen kunnen last hebben van acne.

 

Acne ontstaat door verschillende oorzaken. In de puberteit zorgen hormonen voor een verhoogde talgproductie met dikkere talg. Een andere oorzaak is de verstopte talgklieren, waardoor huidschilfers niet goed afschilferen en de huid verstoppen. Als derde is de p.acnes bacterie (propionibacterium acnes) een veroorzaker van acne. Deze bacterie beschadigt de wand van het afvoerkanaal, waardoor de talg in de omliggende huid terechtkomt. Dit zorgt voor onderhuidse ontstekingen met roodheid en puistjes als gevolg.
 

Het is belangrijk om acne goed te behandelen, om littekenvorming te voorkomen.

Vergoeding zorgverzekering

Goed om te weten: de behandeling van je acne wordt mogelijk vergoed door je zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Plan nu je intakegesprek
Wil je van je acne af en ben je benieuwd wat we bij Be - Unique voor je kunnen betekenen?

ULTRASOON

 

Ultrasoon of ultrageluid behandelingen zorgt er voor dat de werkstoffen makkelijker in de diepere huidlagen terecht komen, om zo een nog beter resultaat van de producten en de behandelingen te verkrijgen. De ultrasoon behandeling is heel makkelijk in bijna iedere behandeling toe te voegen.
 

Het ultrasound apparaat werkt met hoogfrequente supersonische oscillatie. Er bestaan twee mogelijke toepassingen.

Allereerst, de reinigingsfunktie. In deze modus kan het apparaat zeer effectief acne, vet, korsten, bacteriën, callus en overtollige cosmetica, enz. reinigen. Het kan onzuiverheden van de epidermis grondig verwijderen. Hierdoor verkrijgt U terug een schoon en gezond gelaat.
 

Ten tweede, kan het ultrasound apparaat ook met hoogfrekwente supersonische oscillatie de huid verwarmen, huidvezels terug tot leven brengen en de doorbloeding van de huid bevorderen. Het kan diep in de huid vocht en (ook in olie oplosbare !) voedingsstoffen inbrengen om een gezonder en mooier gelaat te krijgen en om zwarte vlekken, acne en rimpels, enz. te verwijderen.

Ultrasound huidmassage apparaat voor gezicht en ooglid.

 

Door het behandelen van de huid met ultrageluid (pijnloos), worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd. De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Dit is mede mogelijk, doordat met behulp van onze apparatuur hoog geconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd kunnen worden. Enzymen worden met behulp van ultra geluidsgolven dieper in de huid gebracht. Deze huid identieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt.

Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

Voor de behandeling van: littekens, vochtarme huid, rimpels, tele-angiëctasiën (couperose), hyperpigmentatie, acne, panneculose, striae, liftende resultaten bij ouder wordende huid.
 

Keuze uit 2 golven ( continue of pulse ) afhankelijk van de behandeling.

dermapen

Dermapen. Microneedling behandeling

De huid heeft door invloeden van buitenaf veel te verduren. Denk bijvoorbeeld aan zonlicht, uitlaatgassen en airconditioning, maar ook roken, voeding en een tekort aan vocht spelen parten in hoe lang dat fijne gladde velletje blijft. Naarmate we ouder worden verliest de huid zijn stevigheid. Collageen en elastine in de huid nemen af en er ontstaan rimpeltjes of vlekjes (bij invloeden zoals het zonlicht). Ook mensen met acné (in méér of mindere mate) is één van de oorzaken van de ontsierende littekens en/of pigmentvlekjes op de huid. Al het bovenstaande is prima te behandelen met de DermaPen.

Wanneer komt u in aanmerking voor een behandeling met de DermaPen? Hieronder zetten we de indicaties op een rij:

 • Rimpels – Fijne lijntjes

 • Huidelasticiteit- Collageen boost

 • Acné – Littekens

 • Beschadigde huid na blootstelling aan de zon

 • Wallen

 • Pigmentvlekken

 • Striae

 • Cellulitis

Bij therapie met de DermaPen wordt gemaakt van microchirurgische naaldjes. Een andere naam voor deze behandeling is Collageen Inductie Therapie (C.I.T.) genoemd, omdat het de huid stimuleert nieuw collageen en elastine aan te maken door duizenden microscopisch kleine gaatjes in de huid te maken. Daarnaast wordt er tijdens deze behandeling een substantie op uw huid gesmeerd die tot 200 keer beter opgenomen wordt door de huid als deze gaatjes in de huid zijn aangebracht. De actieve ingrediënten kunnen zo beter tot de huidlagen doordringen en hun werk doen. De huid wordt steviger, gladder en gezonder met als gevolg dat rimpels verminderen en fijne lijntjes vervagen danwel verdwijnen. De DermaPen kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld pigmentvlekken te behandelen door de speciale serums te gebruiken

basisbehandelingen

Basic gezichtsbehandelingen.


Huidveroudering begint al vanaf je 25ste à 30ste levensjaar! Tot die leeftijd is de celdeling het actiefste en ziet onze huid er het mooist uit. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en de zon. Deze brengen onze huid veel schade toe. Kies voor onze basisbehandelingen voor een goede bescherming en reiniging van je huid.

Basis + behandeling
 

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker, hals/schouder/decolleté massage, dag/nachtverzorging. 

Be-Unique gezichtsbehandeling
antiage

Anti-age behandeling


De anti-age behandeling in onze schoonheidssalon zorgt voor een actieve verjonging van de huid.Je huid wordt behandeld met een peeling, welke huid-verjongende stoffen bevat. Doordat deze werkstoffen diep in je huid dringen, heeft het een verjonging tot resultaat. Je huid zal stralen, er gezond uitzien en de poriën zullen kleiner worden. Ook krijgt je huid een fijne structuur. Tot slot wordt je huid elastischer en vitaler.

Anti-age behandeling

Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, hals/schouder/decolleté massage, masker, serum, oogverzorging, dag/nachtverzorging. 

caviar

Arcelmed behandelingen


Ontdek de wereld van Arcelmed Skintelligence,  een goed concept voor een unieke mooie huid.
De Arcelmed behandelingen bieden totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van jouw huid te bewaren. Het Arcelmed systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. Het bestrijdt succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaat ook vroegtijdig de oorzaken van het verouderingsproces tegen. 

Arcelmed PCA Peeling Intense behandeling

PCA Peeling is een unieke peeling: het bestaat uit een complex van fruitzuren, die de huid ontdoen van hoorncellen en die de huid lichter maken – ideaal voor pigmentnatiestoornissen. Dankzij de formule van zeer fijn op elkaar afgestemde ingrediënten, wordt PCA Peeling goed door de huid verdragen.

Behandeling bestaat uit:

Huidanalyse, reiniging, PCA peeling, verwijderen van onzuiverheden, hals/schouder/decolleté massage, masker, oogverzorging, dag/nachtverzorging. Incl. epileren.

Peeling Be-Unique
arcelmed
Drukpuntmassage Be-Unique

Drukpuntmassage


Een drukpuntmassage werkt als een facelift! Door middel van speciale massagetechnieken vanuit de TCM worden de acupunten van het gezicht gemasseerd waardoor de doorstroming van energie van de meridianen optimaal wordt. Daarbij krijgt de huid een optimale doorbloeding. Deze massage heeft een faceliftend effect en geeft het gezicht een verjongingskuur. De huid ziet er fris en stralend uit.

Er zijn veel factoren van invloed op het gezicht. Denk aan: voeding, levensstijl (misschien slechte gewoontes zoals roken), emoties (fronsen van het voorhoofd, inhouden van tranen) en overige factoren zoals de zon. Om negatieve bijwerkingen van deze factoren te voorkomen is een gezichtsmassage van voordeel. Niet alleen zorgt een gezichtsmassage ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd, ook de doorbloeding wordt gestimuleerd. Na een gezichtsmassage zult u zich weer op en top fit voelen. En dat straalt van uw gezicht af!

drukpuntmassage

Bindweefselmassage


Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van de huid met deze bindweefselmasage voor het gezicht. Door de gezichtsspieren te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijg je vollere wangen, hogere wenkbrauwen en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes, littekens en pigmentvlekken. Bindweefsel lichaamsmassage

bindweefselmassage-800x533.jpg
 • Strakkere, stevige huid

 • Minder lijntjes en rimpels

 • Stralende en jongere uitstraling

 • Minder spanning in het gezicht

 • Positief effect bij een slechte doorbloeding

Bindweefsel

Cupping Massage


Baal je van je futloze, grauwe huid die ook nog eens begint te verslappen? Denk dan eens aan de cupping massage voor het gezicht!
 

Cupping massage is een techniek waarbij siliconen cups worden gebruikt die een vacuüm creëren op de huid. Hierdoor werkt deze massage enorm stimulerend op de doorbloeding van de huid. Daarnaast worden ook de fibroblasten in onze onderhuid geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastine vezels te produceren.

8526af05f09e9e14a4c1f112edad5e3e.jpg

De voordelen van cupping therapie zijn:

 • De bloedtoevoer naar de huid wordt verbeterd

 • De huid wodt steviger door het stimuleren van de collageen en elastine aanmaak

 • Het werkt zuiverend op de poriën

 • Littekenweefsel wordt verzacht

 • Gifstoffen worden afgevoerd via de lymfe

 • Rimpels en lijntjes worden verminderd

 • Vochtophopingen worden afgevoerd

 • Verklevingen worden losgemaakt

 • Het werkt verstevigend op de bloedvaten

cupping

Speciaal voor mannen

 

Steeds meer mannen zien de noodzaak van een goede huidverzorging in en schromen niet om een bezoek te brengen aan een schoonheidssalon. De huid van mannen en vrouwen verschilt sterk.
De mannenhuid is 24% dikker, heeft meer haarvaatjes en zenuwuiteinden in de huid. De doorbloeding en gevoeligheid van de huid is daardoor sterker. De bij mannen optredende ouderdomsverschijnselen zijn ze sterker en stugger en is er minder makkelijk iets aan te doen. Daarom is het ook voor de man belangrijk al in een vroeg stadium dit proces te vertragen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk in actie te komen.

Minimaal 10 minuten huidverzorging per dag is een goede investering om uw huid in een goede conditie te houden, voor dit moment en voor de toekomst. Bezoek daarnaast regelmatig de schoonheidsspecialist om dit effect te versterken. In de salon kunnen wij net een stap verder gaan met het reinigen en het voeden van de huid dan thuis het geval is.

Men's own behandeling

een reiniging, peeling, nek/schouder massage, masker, dag- of nacht verzorging. (Indien nodig worden onzuiverheden verwijderd en wenkbrauwen geëpileerd)

Men's Own Be-Unique

Deze behandeling is gericht op het in evenwicht brengen van de vochtbalans van de huid.
Vermindert de natuurlijke vetproductie van de huid, verfijnt poriën en normaliseert de gemengde en vette huid. Stimuleert de celvernieuwing van de huid en verhoogt de weerstand van de huid.
De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.

De huid voelt weer glad en soepel aan.

bottom of page