top of page
wenkbrauwstyling
wenkbrauwstylingbe-unique

Wenkbrauwstyling

Bij de schoonheidsspecialist van Be-Unique kunt u ook terecht als u uw wenkbrauwen een boost wilt geven. Wenkbrauwstyling houdt in dat het belangrijkste in uw gezicht mooier gaan maken. Wenkbrauwen vormen uw gezicht en zijn daarom een belangrijk deel van uw uiterlijk. Door uw wenkbrauwen weer mooi en strak in vorm te maken geeft dit ook een meteen een wenkbrauwlift.

Epileren

Door het modelleren en epileren van uw wenkbrauwen krijgt u een fris en verzorgd uiterlijk. Epileren van wenkbrauwen lijkt makkelijk maar is voor velen nog best moeilijk. In overleg met u zal de huidspecialist het juiste model voor uw wenkbrauw in vorm brengen.

Glance henna
Glance-logo.png

GLANCE Wenkbrauwhenna


GLANCE wenkbrauwhenna vormt de ideale behandeling voor prachtige
volle wenkbrauwen.

GLANCE is afkomstig uit Brazilië waar de lijn met henna producten tot 1 van de populairste salonbehandelingen hoort. In Brazilië wordt nauwelijks gewone verf gebruikt voor het kleuren van de wenkbrauwen, alleen henna.

GLANCE henna is een prachtige salonbehandeling met mooie en langdurige resultaten. De tint houdt – afhankelijk van het huidtype en de aftercare- tot 2 weken op de huid en tot ca 6 weken op de haartjes.

henna-aanbrengen.jpg
Lash lifting
the-eye-1684961_640.jpg

Lash Lifting 

Een mooie oogopslag zonder mascara of wimperextensions?

 

Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang

Lash Lift 29-09-2017.jpg

VOOR

NA

Wimpers

Wimpers verven 

Als je lichte wimperharen hebt, kan een wimperverf een geweldig effect geven. Door de lichte punten donkerder te verven, krijg je in één keer een expressieve oogopslag. Ook een duidelijk pluspunt: geen doorgelopen mascara meer als je naar het strand gaat of een zware work-out hebt. De wimperverf blijft gewoon zitten. En dat is ook weer erg handig als je niet graag vroeg je bed uit gaat om je ogen op te maken. De wimperverf blijft gewoon zitten en als je alleen mascara gebruikt om je wimpers een kleur te geven, kun je dat dus eigenlijk overslaan.

wimpers verven-1000x727.jpg
  • Wimperverf geeft een expressieve oogopslag

  • De verf maakt alle wimpers dezelfde kleur


 

  • Zwemmen en sporten kan zonder doorgelopen mascara

  • Bespaar tijd door kortere beauty routine

microwheel.jpg

Micro Wheel techniek 

Micro Wheel is naast microblading de nieuwste techniek in het veld van manuele semi-permanente make-up. Het houdt in dat je met behulp van een wieltje semi-permanente make-up gaat aanbrengen om de wenkbrauwen te perfectioneren. Dit handige instrumentje helpt wenkbrauwstilisten om eenvoudig een ombre- of poedereffect  te creëren. Het geeft een heel zacht effect. Doordat het om een oppervlakkige pigmenatie gaat, krijg je een natuurlijk resultaat. Deze wenkbrauwbehandeling kun je toepassen op elk huidtype.

micro wheel

Brow Lamination

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Dan is Brow Lamination dé behandeling voor jou! Brow Lamination vindt zijn oorsprong in Rusland, en is de allernieuwste trend op het gebied van browstyling. 

Wat is Brow Lamination?
 

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden.Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller.

Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar.

brow lamination.jpg

Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen inclusief waxen, tweezen en trimmen.
Verven kan tegen meerprijs.

lamination
bottom of page