top of page
IMG_0716.JPG

MIJN NAAM IS DOMINIQUE DUMONT EN MIJN GROOTSTE PASSIE IS SCHOONHEID.

Ik vind het heerlijk om mensen helemaal in de watten te leggen en hun daarbij de gewenste schoonheidsbehandeling te geven.

 

Mijn passie is begonnen op zeer jonge leeftijd, en heeft ervoor gezorgd dat ik direct na mij mavo de opleiding schoonheidsspecialiste ben gaan volgen. Mijn droom was om een eigen salon te hebben en later ben ik me gaan specialiseren op verschillende gebieden binnen de schoonheid branche.

Nu ik mijn droom verwezenlijk heb, ga ik met veel passie en kennis te werk. Voor mij heeft iedereen op zijn manier een schoonheid waarmee we aan de slag kunnen,  zodat alles tot zijn recht komt, hieruit is ook mijn naam uit voort gevloeid Be-Unique.

BE REAL

BE YOURSELF

BE UNIQUE

BE TRUE

BE HONEST

BE HUMBLE

BE HAPPY

Be-Unique is een sfeervolle, knusse en professionele schoonheidssalon gelegen aan de Kummenaedestraat 46, 6165BV in Geleen.

 

Be-Unique staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een nette prijs en vakkundig en onderbouwd advies. U kunt bij Be-Unique even helemaal tot rust komen, echt een moment voor uzelf.

Wij bieden keuze uit verschillende specialistes en behandelingen. U kunt terecht voor gezichtsbehandelingen, drukpunt massages, fruitzuur peeling, wenkbrauwstyling, microblading, huid verbetering behandelingen en veel meer.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in onze schoonheidssalon te Geleen Be-Unique.

bottom of page