top of page

Acrylnagels

 

Wil je mooie nagels? Een acrylnagel is dan zeer geschikt voor jou! Een acrylnagel is een kunstnagel en vergeleken met een gelnagel is deze duurzamer. Dit komt erop neer dat een acrylnagel harder is en langer mee gaat. Naast dat acrylnagels een verzorgde look creëren, kan acryl ook een oplossing zijn voor nagelbijters.

De acrylproducten die worden gebruikt bevatten geen schadelijke stoffen.

Acrylnagels bestaan uit een samenstelling van poeder en vloeistof. Door het poeder en de vloeistof te mengen ontstaat een acrylsubstantie. Deze substantie wordt met een penseel op de nagel aangebracht / gemodelleerd en wordt hard in een paar seconden. U hoeft voor het uitharden niet onder een UV-lamp.

Uw eigen nagels kunnen verlengd worden door middel van een tip of sjabloon. Een tip wordt op de nagel aangebracht om de gewenste lengte te bepalen. Daarna wordt de acryl aangebracht, wat dan stevigheid en vorm aan de nagel geeft. Een sjabloon wordt tegen de nagel aangezet en de acryl wordt direct op de sjabloon aangebracht. Door deze techniek wordt er vanuit uw eigen nagel verlengd.

Acrylnagels   nieuwe set 

Opvullen acrylnagels   French/Gellak

Naturel

 

Verwijderen acrylnagels

Manicure

Uitgebreide Manicure

€ 45,-

€ 30,-

€ 25,-

€ 10,-

€ 15,-

€ 20,-

Nagelbar

Acryl Be-Unique

Het zetten van acrylnagels

De nagelstyliste gaat bij het zetten van acrylnagels als volgt te werk:
Om infecties en schimmels te voorkomen zullen eerst de handen gedesinfecteerd worden en de nagelriemen worden teruggeduwd.
Daarna wordt de nagel dof gemaakt door de glans eraf te bufferen,
ook worden ze nogmaals met alcohol schoongemaakt.
Nadat de nagels voorbereid zijn zal de acryl worden aangebracht.
Als de acryl voldoende is uitgehard worden de nagels in model gevijld.

 

Nagelversteviging

Acrylnagels zijn ook uitermate geschikt voor nagelversteviging.
Heeft u natuurlijke mooie nagels die bv. makkelijk scheuren krijgen of splijten? 
Dan kunt u ze laten verstevigen door over uw eigen nagels een laagje acryl te laten zetten. Een gunstige eigenschap van acryl is dat het zeer hard is, u zult met een actieve levenstijl niet snel uw nagels breken of scheuren.

Bijvullen

Uw eigen nagels groeien door en daarom moeten ze gemiddeld na 3 à 4 weken worden bijgewerkt. Bij een nabehandeling wordt eerst een laagje van het oude acryl afgevijld. Zo wordt voorkomen dat uw nagel te dik wordt. Dan wordt de lengte opnieuw bepaald en eventuele aanpassingen aangebracht. Vervolgens komt er een nieuw laagje acryl op. Nadat er een nieuw laagje acryl is aangebracht wordt er eventueel nog een beetje bijgevijld. Uw nagels zien er dan weer perfect uit voor de komende 3 à 4 weken.

Verwijderen

Acrylnagels verwijderen is geen probleem mits u ze vakkundig laat verwijderen, zonder dat uw eigen nagels daardoor beschadigen.

Acrylnagels mag je niet laten zetten als je zwanger bent.

Acryl Be-Unique
bottom of page